Bygg är en helt ny tjänst som hjälper dig hitta ett byggföretag. Sajten skapades för att kunder och byggföretagen ska kunna hitta varandra. Sidan är både kostnadsfri och enkel att använda. I databasen finns mer än 30 000 olika svenska företag vilka är verksamma inom bland annat VVS, måleri och bygg.

Hitta rätt företag

Med bygg.se så hittar du lätt det företag som du behöver. Att hitta rätt byggföretag kan vara krävande och ta tid men här går det snabbt och smidigt. Det finns här en komplett katalog över svenska seriösa företag och du kan till exempel sortera efter stad för att hitta de som passar dig bäst.

På sajten finns alla typer av byggföretag samlade med olika inriktningar. Ska du till exempel göra en renovering så kan du behöva hjälpa av flera olika typer av byggföretag såsom elektriker, VVS, snickare med flera. Alla typer finns samlade här på samma ställe för att göra det enklare för dig som kund.

Tips och guider

Inte nog med att du kan hitta alla kategorier inom byggföretag, du hittar även intressanta tips och guider på sajten. Det finns en stor informationsportal med många bra artiklar som kan vara till hjälp innan du startar ditt byggprojekt. Det finns exempelvis information angående ROT- och RUT-avdragen som kan vara bra att känna till.

Här finns även information om vad du ska tänka på när du ska anlita ett företag och hur du och företaget får ett så bra samarbete som möjligt. Innan du bestämmer dig har du möjlighet att få referenser från tidigare arbeten, du har även möjlighet att skicka efter olika offerter.